Gelaat

Je huid verandert in de loop van de tijd.
Ongeacht welke leeftijd je ook hebt, is het zeer belangrijk om steeds de juiste crèmes en verzorgende producten te gebruiken.

Mensen die regelmatig het gelaat laten behandelen zien er stralend uit en voelen zich beter. De huid veroudert minder snel en blijft veel strakker.

Bij MiMomento kan je terecht voor huidverbeterende en probleemoplossende gelaatsverzorgingen. 

huidverzorging huidverbetering gelaatsverzorging gelaat facial skincare

CLEPHAR


Een gelaatsverzorging met Clephar-producten biedt de succesformule voor een gezonde, frisse huid waarbij eventuele aanwezige huidproblemen verminderd en zelfs opgelost kunnen worden. 

Clephar combineert huidverbetering met een uniek wellness-gevoel.

De verzorgingen gebeuren met kwaliteitsvolle huidverbeteringsproducten voor alle huidtypes en alle huidproblemen, zowel voor vrouwen als voor mannen en adolescenten.

Dermaplaning is een huidverbeterende, pijnloze behandelmethode voor het verkrijgen van een stralende, frisse huid. Het wordt uitgevoerd met een speciaal hiervoor ontworpen chirurgisch steriel mesje. Er wordt lichtjes met het speciale mesje over de huid geschraapt, maar zonder te schuren of de huid te beschadigen. Hierdoor worden donshaartjes, dode huidcellen en vuil van het gelaat verwijderd. De behandeling is geschikt voor alle huidtypes. Na afloop kan de huid wat rood zijn, maar doorgaans is er geen 'downtime'.


Voordelen:

 • verhelderen van de huid,instant glow
 • verminderen van fijne lijntjes, oppervlakkige pigmentvlekken en oneffenheden
 • verwijderen van ongewenste donshaartjes
 • vermindering van verstopte poriën
 • werkstoffen worden beter door de huid opgenomen
 • make-up kan egaler aangebracht worden


huidverzorging huidverbetering gelaatsverzorging gelaat facial skincare
huidverzorging huidverbetering gelaatsverzorging gelaat facial skincare

BIOPULSE 

BioPulse Therapy is een intensief huidherstellende behandeling op basis van biochemie. Het is 100% natuurlijk en ontworpen om snel de gezondheid en het natuurlijk functioneren van de huid te herstellen.

Dit gebeurt door het stimuleren van de bloedcirculatie met zuurstofrijk bloed (oxygenatie), een sterke enzymatische werking en lymfedrainage.


Het speciale masker wordt aangebracht en wordt volledig hard. Tijdens het indrogen ervaar je een pulserend gevoel. Het pulserend gevoel geeft aan dat er zuurstofrijk bloed naar de huid vervoerd wordt, zodat collageen en elastine beter en sneller aangemaakt kunnen worden. Ook worden afvalstoffen en opgehoopte toxines afgebroken en afgevoerd via lymfedrainage. Dankzij de enzymatische werking worden dode huidcellen verwijderd en verstopte poriën worden ontdaan van de blokkades die de poriën afsluiten.


De huid kleurt na het masker tijdelijk rood en vaak zijn kleine, rode bloedvaatjes te zien. Dit is een positief effect. De mate van roodheid is verschillend per persoon en trekt vanzelf binnen enkele uren weg.

De huid kan na de behandeling ook warm en trekkerig aanvoelen. Dat gevoel trekt binnen 24-48u weg.

Zeer belangrijk om na deze behandeling gedurende de dag minimaal 2 liter water te drinken zodat de afvalstoffen goed afgevoerd kunnen worden.


De BioPulse kan als eenmalige behandeling, maar voor optimale resultaten is het aan te raden om dit in kuur te doen van 6 behandelingen om de 7 a 14 dagen.


Effectiviteit

 • anti-aging, lifting en versteviging
 • aanmaak collageen en elastine
 • afvoeren afvalstoffen en toxines
 • verhelderen hyperpigmentatie
 • verwijderen van dodoe huidcellen
 • verwijderen van verstoppingen uit de poriën
 • reguleren van de talgproductie
 • bestrijden vrije radicalen

BIO PEEL/ KRUIDENPEELING

BioPeel is een peeling van kruiden, zeewier en algen.

Deze 100% natuurlijke mix wordt op de huid gemasseerd waardoor de huid zich van binnenuit gaat herstellen.

Er worden snel een aantal lagen dode huidcellen verwijderd, de doorbloeding wordt gestimuleerd en het absorptievermogen wordt sterk verhoogd. Hierdoor kunnen werkstoffen die erna worden aangebracht diep in de huidlagen doordringen.


De BioPeel behandeling werkt sterk ontgiftend. De huid wordt flink aan het werk gezet waardoor deze tijdelijk gevoeliger kan zijn, dit is een juiste reactie.

Tijdens het aanbrengen van de kruidenpeeling kan de huid tintelen of licht branderig aanvoelen. Direct na de behandeling kan de huid eventueel (erg) rood zijn en droog/strak aanvoelen, dit trekt vanzelf weg.

De huid voelt glad en zacht, krijgt een natuurlijke glow en de huidtextuur en poriën zijn direct verfijnd.

Binnen een aantal dagen gaat de huid beginnen met het herstel van binnenuit waardoor deze ook licht kan gaan schilferen.


De BioPeel kan als eenmalige behandeling, maar voor optimale resultaten is het aan te raden om dit in kuur te doen van 6 behandelingen om de 14 dagen.


Geschikt bij onzuiverheden, puistjes, acne (littekens), milia/gerstekorrels, rimpels, fijne lijntjes, grove poriën, huidverslapping, hyperpigmentatie, roodheden, disbalans, doffe huid.


Het is ook mogelijk deze behandeling op het lichaam (bv. rug) uit te voeren. Vraag gerust naar de mogelijkheden!

huidverzorging huidverbetering gelaatsverzorging gelaat facial skincare