Gelaat
huidverzorging huidverbetering gelaatsverzorging gelaat facial skincare

De huid verandert in de loop van de tijd.
Ongeacht welke leeftijd je ook hebt, is het zeer belangrijk om steeds de juiste crèmes en verzorgende producten te gebruiken.

Mensen die regelmatig het gelaat laten behandelen zien er stralend uit en voelen zich beter. De huid veroudert minder snel en blijft veel strakker.

Bij MiMomento kan je terecht voor huidverbeterende en probleemoplossende gelaatsverzorgingen. 

Dermaplaning is een huidverbeterende, pijnloze behandelmethode voor het verkrijgen van een stralende, frisse huid. Het wordt uitgevoerd met een speciaal hiervoor ontworpen chirurgisch steriel mesje. Er wordt lichtjes met het speciale mesje over de huid geschraapt, maar zonder te schuren of de huid te beschadigen. Hierdoor worden donshaartjes, dode huidcellen en vuil van het gelaat verwijderd. De behandeling is geschikt voor alle huidtypes. Na afloop kan de huid wat rood zijn, maar doorgaans is er geen 'downtime'.


Voordelen:

  • verhelderen van de huid,instant glow
  • verminderen van fijne lijntjes, oppervlakkige pigmentvlekken en oneffenheden
  • werkstoffen worden beter door de huid opgenomen
  • make-up kan egaler aangebracht worden


huidverzorging huidverbetering gelaatsverzorging gelaat facial skincare
huidverzorging huidverbetering gelaatsverzorging gelaat facial skincare

BioPeel is een peeling van kruiden, zeewier en algen.

Deze 100% natuurlijke mix wordt op de huid gemasseerd waardoor de huid zich van binnenuit gaat herstellen.

Er worden snel een aantal lagen dode huidcellen verwijderd, de doorbloeding wordt gestimuleerd en het absorptievermogen wordt sterk verhoogd. Hierdoor kunnen werkstoffen die erna worden aangebracht diep in de huidlagen doordringen.


De BioPeel behandeling werkt sterk ontgiftend. De huid wordt flink aan het werk gezet waardoor deze tijdelijk gevoeliger kan zijn, dit is een juiste reactie.

Tijdens het aanbrengen van de kruidenpeeling kan de huid tintelen of licht branderig aanvoelen.Direct na de behandeling kan de huid eventueel (erg) rood zijn en droog/strak aanvoelen, dit trekt vanzelf weg. De huid voelt glad en zacht, krijgt een natuurlijke glow en de huidtextuur en poriën zijn direct verfijnd.

Binnen een aantal dagen gaat de huid beginnen met het herstel van binnenuit waardoor deze ook licht kan gaan schilferen.


Geschikt bij puistjes, acne (littekens), rimpels, grove poriën, huidverslapping, hyperpigmentatie.