Wimpers en wenkbrauwen

WIMPERS EN WENKBRAUWEN

De ogen, wenkbrauwen en wimpers zijn bepalend voor de uitstraling en uitdrukking van uw gezicht. Ga voor de perfecte wenkbrauwen en wimpers met een natuurlijk mooie vorm en kleur.

Epileren wenkbrauwen

Je wenkbrauwen worden in model gebracht met behulp van hars en/of pincet. Zo ontstaat er een open blik en verzorgde uitstraling

wimpers wenkbrauwen wimperlift lashlift

Wimperlifting geeft je natuurlijke wimpers een mooie lifting, kleur en volume. Je wimpers worden ook steeds geverfd. Zo krijg je volle, gelifte  wimpers die gemiddeld 6 weken mooi blijven! Het is een geweldig alternatief als je geen extensions wil of kan dragen of als je je natuurlijke wimpers niet langer wilt beschadigen door de wimperkruller.

De unieke formule zorgt óók voor gevoede en gezonde wimpers. Het is absoluut niet schadelijk voor de wimpers. We maken gebruik van single-use sachets dus altijd verse ingrediënten, maar daarnaast is het natuurlijk ook zeer hygiënisch!

Mascara en krultang worden overbodig.

wimpers wenkbrauwen wimperlift lashlift

Verven van wimpers en/of wenkbrauwen is ideaal om deze wat meer expressie te geven. De kleur  blijft gemiddeld 3 tot 4 weken zichtbaar. 

wimpers wenkbrauwen wimperlift lashlift
wimpers wenkbrauwen wimperlift lashlift