Onze merken
huidverzorging huidverbetering gelaatsverzorging gelaat


CLEPHAR DERMATOCOSMETICA is een Belgisch labo voor huidverbetering waar men streeft naar snelwerkende en veilige oplossingen voor elk huidprobleem.


CLEPHAR gelooft in de combinatie van natuur en wetenschap om het huidverouderingsproces tegen te gaan. Ze brengen deze 2 werelden samen om huidproblemen snel & effectief op te lossen en de gezonde huid verder te verbeteren. Het goede van natuurlijke kiemcellen en -extracten wordt succesvol gecombineerd met de laatste farmaceutische ontwikkelingen en technologieën!


Alle innovatieve werkstoffen uit de fyto & biotechnologie, waarvan zeker is dat ze de huid verbeteren en optimaliseren, worden in de hoogst mogelijke dosis aangewend. Deze werkstoffen respecteren de natuurlijke functies van de huid en worden zo samengesteld dat het risico op allergieën geminimaliseerd wordt. Alle andere ingrediënten worden met farmaceutische precisie gekozen en aangepast aan de meest gevoelige huidtypes.


CLEPHAR garandeert huidverbetering op topniveau met de nieuwste actieve ingrediënten en complexe werkstoffen.

wimpers wenkbrauwen wimperlift lashlift

RefectoCil is een ongekend populair merk op het gebied van wimper- en wenkbrauwverf. De wimper- en wenkbrauwverf van RefectoCil geeft een goed dekkende, wekenlang houdbare tint die licht en waterbestendig is.

wimpers wenkbrauwen wimperlift lashlift

ELLEEBANA LASH LIFT
Met deze revolutionaire wimperlift behandeling krijg je volle, gelifte wimpers die wekenlang mooi blijven! 

In november 2016 is het Australische merk komen overwaaien naar Nederland en België. Sindsdien zijn er al meer dan 1650 gecertificeerde stylisten die maar al te graag werken met dit kwalitatief hoogwaardige merk.


Het Elleebana Lash Lift systeem is geschikt voor korte, lange, steile en overkrulde wimpers! Zijn je wimpers op natuurlijke wijze niet gepositioneerd zoals je zou willen? Ook dan is deze treatment dé ultieme oplossing. Elleebana One Shot Lash Lift maakt gebruik van siliconen rods, hiermee krijg je een natuurlijk gelift effect meteen vanaf de wimperrand, zonder knik!


De Elleebana formule is vooruitstrevender dan elk ander lifting systeem op de markt. Met een gemiddelde inwerktijd van 10 minuten (max 17 min.) geeft het de meest geweldige resultaten voor gemiddeld 6 tot mogelijk zelfs 8 weken!


De unieke formule zorgt óók voor gevoede en gezonde wimpers. Het is absoluut niet schadelijk voor de wimpers. We maken gebruik van single-use sachets dus altijd verse ingrediënten, maar daarnaast is het natuurlijk ook zeer hygiënisch!

wimpers wenkbrauwen wimperlift lashlift
wimpers wenkbrauwen wimperlift lashlift

MARC INBANE is een toonaangevende speler in de wereld van tanningcosmetica en geliefd bij een groot publiek. Diverse invloedrijke modehuizen, hair & make-up artists, dermatologen en beroemdheden zijn fan van het eerste uur. MARC INBANE is inmiddels bekroond met verschillende awards én verkrijgbaar in meer dan veertig landen.

MARC INBANE biedt een veilig, verantwoord en natuurlijk alternatief voor de schadelijke UV-straling van de zon en zonnebanken. Steeds meer mensen gunnen hun huid het allerbeste: de luxe producten van MARC INBANE.


 • Vlekt niet en is makkelijk aan te brengen
 • Geurloos en laat geen oranje gloed achter
 • Blend mooi samen met je natuurlijke huidskleur
 • Vegan en natuurlijke ingrediënten
 • Vrij van parabenen en siliconen
 • Award winning tanningtechnologie
wimpers wenkbrauwen wimperlift lashlift
wimpers wenkbrauwen wimperlift lashlift

BRUSH ON BLOCK - MINERAL SUNSCREEN

Na haar eigen strijd tegen huidkanker, heeft Susan Posnick, gevierd make-up artieste en huidverzorgingsexpert, een product ontworpen om de huid van iedere man, vrouw en kind te beschermen tegen de zon.


BRUSH ON BLOCK biedt een snelle, eenvoudige manierom je huid iedere dag te beschermen tegen de zon. Het geeft een volledige, minerale bescherming en is eenvoudig met de kwast aan te brengen.


 • UVA/UVB beschermend
 • Water en zweet resistent
 • Zelfdoserende kwast
 • Hypo-allergeen, mineraal poeder
 • Aan te brengen onder of over make-up
 • Hervulbaar en makkelijk schoon te houden
 • Geschikt voor kinderen en gevoelige huiden